Euro-interijeri nekretnine
Prijava na newsletter
Prijava na newsletter

Zagrebačka banka

Mogućnost kreditiranja kupnje nekretnina stambenim kreditom Zagrebačke banke po povoljnim uvjetima! Detaljnije informacije potražite na www.zaba.hr


Facebook
Krešoval
Izdvojeni projekat > Objekt Bundek-Središće
 
 
O Objektu Bundek-središće
BUNDEK-SREDIŠĆE

Jedna od najatraktivnijih lokacija u gradu Zagrebu. . . spoj kulture, umjetnosti, prirode i urbanog života, sve je to lokacija BUNDEK-SREDIŠĆE. Jezero Bundek je u neraskidivoj vezi sa naseljem Središće, a sa svojim uređenim šetnicama, parkovima i pregršt zelenih površina svojim budućim stanovnicima nudi oazu prirodnog bogatstvo usred gradske džungle.

Lokacija BUNDEK-SREDIŠĆE je zasigurno pun pogodak za urbanog stanovnika jedne metropole. Jezero Bundek je obnovljeno i preuređeno 2005. godine te je preuzelo status najljepšeg Zagrebačkog parka a u naselju Središće i njegovoj neposrednoj okolici se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodno i bezbrižno stanovanje od škole, vrtića, ambulante, sportskih centara, trgovačkog centra, tramvaja, Muzeja suvremene umjetnosti i naravno šetnice na Bundeku.

O Lokaciji i objektu BUNDEK-SREDIŠĆE

Stanovi Bundek-Središće

Pogledajte ponudu stanova u objektu Bundek-Središće

Stambeno-poslovna zgrada je omeđena ulicama Bundek i Brune Bušića, sa pogledom na jezero Bundek i na katedralu sa sjeverne strane te na zelene površine sa zapadne i istočne strane.

Katnost objekta je 1 podzemna i 6 nadzemnih etaža. U podzemnoj etaži se nalaze garažna parkirna mjesta, garaže, toplinska podstanica i spremišta stanara, u prizemlju se nalaze 3 poslovna prostora a na katovima 32 stana ukupne površine od 50 m2 do veličanstvenih prostranih penthouse-a 140 m2. Ulazi u prostore zgrade su štićeni rampom kao i ulazi u sam objekat video kamerama.

Video prezentacija zgrade u Objektu Bundek-središće

 
 

broj posjeta: 977602

<- natrag  na vrh