899 € /m2 novog stana u Samoboru! | Euro-interijeri

899 € /m2 novog stana u Samoboru!

Kako Vam zvuči cijena novog, useljivog stana u Samoboru po samo 899€/m2 !?

Investitor popularnog stambenog naselja Gundulić u Samoboru odlučio je rasprodati zadnjih 14 stanova po cijeni od samo 899 € za m2! Stanovi su gotovi, useljivi i sa urednom dokumentacijom.
Kupac može realizirati kupnju kreditom bilo koje banke i naravno iskoristiti POS + program.
Površina stanova kreće od najmanjih 42m2 i 54 m2, preko dvosobnih i trosobnih 70 m2, 86 m2 i 100 m2, do impozantnih penthousa sa panoramskim pogledom od 135 m2.

Unutar naselja izuzetno se pazilo na prostranost, zelene površine, te dovoljan broj garaža i parkirnih mjesta. Zahvaljujući poziciji naselje Gundulić – Samobor u neposrednoj je blizini svih bitnih sadržaja za sigurno i jednostavno odvijanje života: gradski prijevoz, škola, trgovine, tržnice, ambulanta a unutar samog naselja otvoren je moderan dječji vrtić.

Totalnu rasprodaju stanova u naselju Gundulić vodi naša agencija za nekretnine Euro-interijeri, koja za investitora vodi prodaju stanova od samog početka. Ponudu slobodnih stanova možete pogledati na našoj web stranici www.euro-interijeri.hr , a obilazak stanova dogovorite na broj telefona 01/3734-793