Angažirajte agenciju za nekretnine

Angažirajte agenciju za nekretnine Euro-interijeri

EI-badge plavi zadnji

EI-badge PLAVIKupnja ili prodaja nekretnine spada među najveće, najvažnije, a ponekad i najstresnije događaje u životu. Kako bi ubrzali i olakšali taj proces neupitna je važnost angažiranja agencije za nekretnine.

Iz tog razloga, potrebno je dobiti iskusan i profesionalan savjet kod donošenja konačne odluke.

Postavlja se pitanje- kako pronaći agenta za nekretnine koji će ispuniti sva naša očekivanja? Pronalazak pravog agenta za nekretnine može u mnogočemu biti slično pronalasku pravog životnog partnera- izaberite pravog i očekujte da ćete imati samo pozitivna iskustva!

S obzirom da na tržištu postoji mnogo agencija za nekretnine, ponekad je teško odlučiti od kuda uopće započeti potragu.

Za Vas smo sastavili kratak popis koraka kako biste mogli pronaći savršenu agenciju za nekretnine, odnosno samog agenta za nekretnine:

Preporuke i istraživanje: prvi korak u pronalaženju idealnog agenta za nekretnine za Vaše potrebe je suziti izbor uz pomoć preporuka, počevši od Vaše obitelji i prijatelja pa sve do samostalnog online pretraživanja. Pozitivno iskustvo i preporuka može biti od iznimne važnosti kako biste potvrdili kredibilitet agenta
Upoznajte agenta uživo i ne ustručavajte se postavljati pitanja: ovaj korak omogućiti će Vam da saznate o iskustvu agenta u određenom stambenom susjedstvu, njegovim vještinama, strategijama i sposobnostima pregovaranja. Budite slobodni iskomunicirati s njim sve svoje nedoumice dok ne steknete potpuno međusobno povjerenje.
Obratite pažnju na komparativnu prednost agenta: posjeduje li agent iscrpno znanje o dijelu grada u kojem kupujete/prodajete nekretninu? Ili je pak specijaliziran za tip nekretnine s kojim posredujete? Obratite pažnju na bitne stavke koje karakteriziraju samu nekretninu i procijenite koje odlike agenta Vam mogu ostvariti značajnu razliku.
Vjerujte vlastitoj intuiciji i osjećajima: do ovog koraka vjerojatno se sagledali sve bitne činjenice i informacije kako biste suzili svoj izbor. Nikako nemojte zanemariti uzeti u obzir osobnu prosudbu, intuiciju i vlastito mišljenje o agentu. Osjećate li se ugodno u njegovom prisutsvu? Imate li otvorenu i ugodnu komunikaciju?

Zapamtite, agent za nekretnine je osoba kojoj ćete povjeriti jednu od najvažnijih, ako ne i najvažniju, investiciju u svojem životu. To je ujedno i osoba s kojom ćete provoditi puno vremena u razgovoru i suradnji pa je ključno da pravilno odaberete.

Više od 25 godina iskustva
4000+ zadovoljnih klijenata
4800 + prodanih nekretnina
Vjerujemo da smo pravi odabir za Vas!!
Obratite nam se s povjerenjem

https://www.euro-interijeri.hr/kontakt/