Dobrodošli na blog | Euro-interijeri

Dobrodošli na blog

Tim E-I 1.

Dobrodošli na blog!
Dragi naši, imamo blog!!
S današnjim danom, a u svrhu što boljeg informiranja, obavještavanja i dijeljenja raznih sadržaja vezanih uz nekretnine, pokrenuli smo BLOG!
Tu možete očekivati razne interesantne sadržaje vezane uz ponudu i potražnju nekretnina, kretanje cijena na tržištu nekretnina, informiranja o novim zakonskim odredbama i porezima na nekretnine, ali i svaki drugi sadržaj i priče iz svakodnevnog života jednog posrednika u prodaji nekretnina.
Za početak da se predstavimo. . . Davne 1998. godine dvije relativno mlade djevojke Diana i Bernarda odlučile su se (više iz ludosti i hrabrosti, a manje iz iskustva i znanja) krenuti u poduzetničke vode. Kako smo “živjele” nekretnine i pratile sve što se s njima i oko njih događa odluka je pala na AGENCIJU ZA NEKRETNINE! S ništa početnog kapitala, ali s hrpom energije i entuzijazma te davne 1998.godine rođeni su EURO-INTERIJERI. Godine su prolazile uz puno uspona i padova, puno uspjeha i neuspjeha ali sve to nas je gradilo i davalo nam poticaj za dalje. Danas. . .20 godina nakon (kako to dobro zvuči!!) i užasno puno utakmica u nogama možemo neskromno izjaviti USPJELE SMO!!! Preživjele smo početničke greške, preživjele smo sve izazove privatnog poduzetništva, preživjele smo bez dana blokade (i to dobro zvuči!!), naučile svo SVE što se u ovom poslu treba znati, a najvažnije nismo izgubile energiju i entuzijazam. . .i dalje “živimo” nekretnine! Danas smo tim od nas petero (stalna dugogodišnja postava) Diana, Bernarda, Domagoj, Ljiljana (Ljilja) i Valentin (Tin) i dalje smo na istoj adresi A.T.Mimare 3A – Malešnica, jer je BITNO da nam se klijent ima kuda vratiti, i dalje imamo iste brojeve telefona jer želimo biti u kontaktu s klijentom iz 1998.g isto kao i s ovim iz 2018.g i NAJBITNIJE jer nam je svaki novi dan izazov i zabava pun natjecateljskog duha. . . TKO ĆE TAJ DAN PRVI PRODATI NEKRETNINU!
Dragi naš čitaoče, zahvaljujemo ti što si odvojio svoje vrijeme i pročitao malu povijest EURO-INTERIJERA. Pozivamo te da nas i dalje pratiš, a ako se ikada ukaže potreba ili bi želio “samo nešto pitati”, molim te. . .bez ustručavanja. . . samo zovi i pitaj!!